Kornspitz ® - "Csillagvarázs"

Összetevők:

40 g tehéntúró
15 g cékla
20 g kecskesajt
  friss rozmaring

Tápérték: Kornspitz ®

KornspitzŸ tápértékadatai (átlagos érték / 100g):
Energia: 250.6 kcal
1058.0 kJ
Fehérje: 9.4 g
Szénhidrát:
ebből cukor:
43.5 g
1.4 g
Zsír:
ebből SAFA:
2.5 g
0.5 g
Élelmi rost: 7.4 g (!)
Allergén anyagok a késztermékben:
glutén, szója.

Egy könnyű snack a karácsonyi időszakra. Ilyenkor az emberek hajlamosak túlenni magukat. Erre kiváló gyógyír a Csillagvarázs szendvicsünk! Remekül néz ki és mennyei ízű. Mindössze négy egyszerű összetevőből, amelyekből három tendenciózusan ebben a formában nem túl gyakran fordul elő. Pedig kellene. Az alapot egy ágyás képezi túróból, amit a megfelezett Kornspitz alsó részére kenünk.

Elkészítés:
A céklát frissen meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk, majd elegánsan a túróra helyezzük. Alternatívaként zöldséghámozót is használhatunk a vékony szeletek készítéséhez. Ehhez a munkához ajánlott konyhakesztyű használata, amivel elkerülhetjük, hogy az ujjunk elszíneződjön. A friss cékla ropogós, enyhén édes és földízű. A kecskesajtot szeletekben a céklák közé helyezzük így azok a könnyű, friss és földíznek fanyar és egyúttal krémes jelleget kölcsönöznek. Végül a friss rozmaring következik, mely a fűszeres ízt biztosítja. A rozmaringban található olajoknak köszönhetően íze az egész szájban gyorsan elterjed. Az összhatás rendkívül harmonikus és érzéki. Különösen az ünnepi időszakban.

Kellemes Karácsonyt kívánunk!

Kiemelt

Hol kapható

Hol kapható

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur