Kornspitz ® - "Mexicana"

Összetevők:

100 g vegyes vagdalthús
2-3 db apróra vágott bacon
1/4-ed vöröshagyma
1/4-ed fehérhagyma
2 szelet kemény sajt
  mustár
  színes egészbors
  szójaszósz
  szardellapaszta
cayenne-i bors
friss, vagy szárított
chili (ízlés szerint)

Tápérték: Kornspitz ®

KornspitzŸ tápértékadatai (átlagos érték / 100g):
Energia: 250.6 kcal
1058.0 kJ
Fehérje: 9.4 g
Szénhidrát:
ebből cukor:
43.5 g
1.4 g
Zsír:
ebből SAFA:
2.5 g
0.5 g
Élelmi rost: 7.4 g (!)
Allergén anyagok a késztermékben:
glutén, szója.

Buenos Dias! Elkalauzoljuk Önt egy kulináris utazásra, Mexikóba - , amely így néz ki:

Elkészítés:
A fasírtot néhány csepp szójaszósszal, egy kevés mustárral és szardellapasztával fűszerezzük. Ezután vágjuk fel a chilipaprikát apró kockákra , és ízlés szerinti mennyiséget adjunk a fasírthoz. Vegyük figyelembe, hogy a csípősségét a cayanne-i bors is fokozza. Pár szem színes borst is szétnyomhatunk és beledolgozhatjuk a fasírtba. Ne felejtsük a sót!  Akkora fasírtgolyókat formázzunk, amekkora a kezünkben elfér.  A fasírtot addig pirítsuk, amíg teljesen nem sül át.

A végeredmény eléréséhez vágjuk félbe a Kornspitz Ÿ-et, ízlés szerint vajazzuk meg az egyik oldalát, vagy hagyjuk üresen. A másik fél tetejére jön a fasírt, és annak a tetejére felváltva szalonna szeletek és fehér-, illetve vöröshagyma karikák.

Mindeközben a sütőt 220-230 fokra melegítsük elő. A Kornspitz Ÿ-et a sütő középső sínére helyezzük rá, és addig süssük, amíg a szalonna ropogós nem lesz. Megszórhatjuk a tetejét ízlés szerint sajttal, melyet hagyjuk szépen ráolvadni.

Buen provecho y viva México!

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur