Kornspitz ® - "Office snack"

Összetevők:

20 g húsos szalonna
50 g túró
5 g torma
5 g ecetes uborka
5 g retek
5 g fejes saláta
5 g koktélparadicsom

Tápérték: Kornspitz ®

KornspitzŸ tápértékadatai (átlagos érték / 100g):
Energia: 250.6 kcal
1058.0 kJ
Fehérje: 9.4 g
Szénhidrát:
ebből cukor:
43.5 g
1.4 g
Zsír:
ebből SAFA:
2.5 g
0.5 g
Élelmi rost: 7.4 g (!)
Allergén anyagok a késztermékben:
glutén, szója.

Elkészítés:
Egy nap az irodában. A notebook zümmög, a folyosókról ritmikus léptek szűrődnek be, ismerős telefoncsörgések hallatszanak. Egy csésze kávé, majd egy második, egy éber, majd egy kevésbé éber időszak, aztán néhány órát eltöltünk, amit követ a többi. Alapvetően, amit akarunk, néha nem úgy alakul. Mit tegyünk, mit tehetünk?

Ki sem találná javaslatunkat, amely azonban egyértelmű és közvetlen - próbálja ki az office-snack-et. Az ebéd még odébb van, a reggelit viszont már el is felejtettük, tehát...

Az office snack premierjét a hagyományos Kornspitz jelenti, amely elegánsan összeillik egy kellemes tízórai kívánalmaival. Alapja a friss túró. Ezt finomítjuk reszelt tormával. Bánjon nagyvonalúan a túróval amit a Kornspitzre ken. Erre kerüljön néhány szelet szalonna, néhány levél friss saláta, egy ecetes uborka, retek és koktélparadicsom tökéletesíti a képet. És íme!
Irodához optimalizált Kornspitz. A recept gyorsan átolvasható, a Kornspitz gyorsan elkészíthető! Így marad idő rövid szünetet tartani és arra, hogy jól érezzük magunkat. Jó étvágyat!

Kiemelt

Hol kapható

Hol kapható

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur