Kornspitz ® - "Tatár"

Összetevők:

120 g vesepecsenye
5 g kapribogyó
1/2 tojássárgája
5 g mogyoróhagyma
1 ml worchester szósz
1 g dijoni mustár
5 g újhagyma
4 g ecetes uborka
  tabasco

Tápérték: Kornspitz ®

KornspitzŸ tápértékadatai (átlagos érték / 100g):
Energia: 250.6 kcal
1058.0 kJ
Fehérje: 9.4 g
Szénhidrát:
ebből cukor:
43.5 g
1.4 g
Zsír:
ebből SAFA:
2.5 g
0.5 g
Élelmi rost: 7.4 g (!)
Allergén anyagok a késztermékben:
glutén, szója.

Elkészítés:
Az a hagyományos étel, ami egyszerűen nem hiányozhat a tatárbeefsteak! Pirított kenyér, ízletes, puha marhahús, egy álom.

Használjon fiatal, vörös marhahúst, elkészítés előtt tisztítsa meg az inaktól és a bőrtől, úgy, hogy csak egy szép, piros hús maradjon Ön előtt. Legélesebb késével vágja össze a húst kis darabkákra. Mikor a húst kis darabokra összevágta lehet már aprítani is. Ekkor a finomra felaprított marhahúst keverje össze a többi hozzávalóval. A kis kockára vágott mogyoróhagymával, a kapribogyóval és ecetes uborkával, egy kis worchester szósszal, egy késhegynyi dijoni mustárral, a tojás sárgájával, egy csepp tabascóval, valamint sóval és borssal. A "nem folyékony" hozzávalókat később is rátehetik a masszára keverés nélkül.

Tálalás:
Vágja el középen a Kornspitzet, vagy vágja azt karikákra, és pirítsa meg enyhén a sütőben. A megpirított Kornspitzet kenje be egy kis vajjal, majd tegye rá a tatárt.

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur