Kapcsolat
Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...
120 g | vesepecsenye |
5 g | kapribogyó |
1/2 | tojássárgája |
5 g | mogyoróhagyma |
1 ml | worchester szósz |
1 g | dijoni mustár |
5 g | újhagyma |
4 g | ecetes uborka |
tabasco |
Energia: | 250.6 kcal 1058.0 kJ |
Fehérje: | 9.4 g |
Szénhidrát: ebből cukor: |
43.5 g 1.4 g |
Zsír: ebből SAFA: |
2.5 g 0.5 g |
Élelmi rost: | 7.4 g (!) |
Elkészítés:
Az a hagyományos étel, ami egyszerűen nem hiányozhat a tatárbeefsteak! Pirított kenyér, ízletes, puha marhahús, egy álom.
Használjon fiatal, vörös marhahúst, elkészítés előtt tisztítsa meg az inaktól és a bőrtől, úgy, hogy csak egy szép, piros hús maradjon Ön előtt. Legélesebb késével vágja össze a húst kis darabkákra. Mikor a húst kis darabokra összevágta lehet már aprítani is. Ekkor a finomra felaprított marhahúst keverje össze a többi hozzávalóval. A kis kockára vágott mogyoróhagymával, a kapribogyóval és ecetes uborkával, egy kis worchester szósszal, egy késhegynyi dijoni mustárral, a tojás sárgájával, egy csepp tabascóval, valamint sóval és borssal. A "nem folyékony" hozzávalókat később is rátehetik a masszára keverés nélkül.
Tálalás:
Vágja el középen a Kornspitzet, vagy vágja azt karikákra, és pirítsa meg enyhén a sütőben. A megpirított Kornspitzet kenje be egy kis vajjal, majd tegye rá a tatárt.
Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...