Kornspitz ® - "Zöld & erős"

Összetevők:

50 g zöldborsó (fagyasztott)
25 g polenta*
70 ml tej
35 ml víz
3 g curry paszta (erős!)
10 g retek
10 g koktél paradicsom
5 g kukorica (konzerv)
  szerecsendió

Tápérték: Kornspitz ®

KornspitzŸ tápértékadatai (átlagos érték / 100g):
Energia: 250.6 kcal
1058.0 kJ
Fehérje: 9.4 g
Szénhidrát:
ebből cukor:
43.5 g
1.4 g
Zsír:
ebből SAFA:
2.5 g
0.5 g
Élelmi rost: 7.4 g (!)
Allergén anyagok a késztermékben:
glutén, szója.

Felejtse el a dobozos porokat, a vélt banán-, vanília- vagy trópusi gyümölcs ízt! A "Green & Powerful"-lal egységes alternatívát kaphat, amellyel a test mellett a szellem és a szem is részt vesz az utólagos tápanyag-felvételben. Olyan friss, mintha most zuhanyozott volna, szinte bele kell harapni. Azt, hogy tűz is rejlik benne, megnézzük még, de legkésőbb akkor észrevesszük, amikor az ujjaink közé kerül.


Elkészítés:
Lépésről lépésre az álomspitz felé: a krémhez a zöldborsót egy kevés zöld currypasztával összeturmixoljuk. Megsózhatjuk, és már készen is van. A currypasztát ázsiai boltokban vehetjük meg. Ha már ott vagyunk, vásároljunk sárga és vörös krémet is, megéri. Egy kevés, csíkokra, kockára vagy szeletekre vágott friss zöldség kell még, mi retket és koktélparadicsomot használtunk. A krémet kornspitzre kenjük, rátesszük a polentát (leírását ld. lent) és a zöldségeket, néhány szem kukoricával megszórjuk.

Edzés, étkezés, hátradőlés, lazítás.

--
*Polenta:
1 rész vizet 2 rész tejjel felfőzünk. Megsózzuk, hozzáadunk egy kevés őrölt szerecsendiót. A kukoricagrízt 4:1 arányban (folyadék: kukoricagríz) belekeverjük, kb. 5 percig folytonos keverés mellett, alacsony hőfokon sűrűre főzzük. A fedő mindig legyen rajta, mert a sűrűsödő massza fröcsköl, amikor buborékok képződnek benne. Végül a masszát sütőlapra terítjük, sütőpapírral lefedjük és hagyjuk kihűlni. Ezután a polentát lehet vágni, tovább sütni, marinírozni stb. Mi kis háromszögekre vágtuk, amelyeket olívaolajban kissé lepirítottunk.

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur