Összetevők

AZ ÖSSZETÉTEL

A jó íz alapja az összetételben rejlik.
A Kornspitz® -hez a pék csak a legjobb nyersanyagokat használja fel, amelyeket pontos arányban, védett, eredeti receptúra alapján határoz meg.

Számos diéta és táplálkozási program szerves alkotórésze a Kornspitz®. Jó eredményt azonban csak akkor lehet elérni, ha a Kornspitz® -et a védett receptúra szerint sütik, így az tartalmazza az összes értékes összetevőt.

Szemléletes megtekintésért klikk a képre!


A különösen magas élelmirost tartalom (több, mint 7%) miatt a Kornspitz® kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hasonló péksütemények. A Kornspitz® -et diabetikus étrenden élők is szívesen fogyasztják.
Glikémiás Indexe (GI) 43!

Azt, hogy miért is olyan értékes a Kornspitz® általában véve a felelősségtudatos táplálkozásban, megtudhatjuk, a tápértékekre vonatkozó adatokból:

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:

Zsír:
melyből telített zsírsavak
Szénhidrát:
melyből cukrok:
Rost:
Fehérje:
Só:

1058
250,6
2,5
0,5
43,5
1,4
7,4
9,4
1,5

kJ
kcal
g
g
g
g
g (!)
g
g

Allergén anyagok a késztermékben:
glutén tartalmú gabona, szójatermékek.
Nyomokban tartalmazhat: tojást és abból készült termékeket, tejet és abból készült termékeket, szezámmagot és abból készült termékeket, csonthéjas gyümölcsöket (dióféléket) és abból készült termékeket.

Mint minden élelmiszer esetében, a felhasznált alapanyagok természetes ingadozásai hatással lehetnek az összetételre.

Összetevők: búzaliszt, víz, búza- és rozstöret, búzakorpa, szójatöret, lenmag, búzamaláta-töret, pirított rozs- és búzaliszt, szójaliszt, élesztő, étkezési só, sütőszer és fűszerek.

Tápérték adatok 1 db (65 g-os) Kornspitz® -ben:
(klikk a képre)

A Kornspitz® napjainkban az egyik legsikeresebb márkatermék a pékáruk piacán Európában. Emiatt a gyártók felelősséggel tartoznak azért, hogy a fogyasztókhoz minden nap a lehető legjobb termék jusson el. Ezenkívül a Kornspitz®, különleges összetételének köszönhetően sokféle diéta és táplálkozási program alapja is. Ezért olyan fontos, hogy mindig az eredeti receptúra szerint gyártott Kornspitz® -et keressük, hiszen csak így garantált mindaz amit ez a weboldal tartalmaz.

Kapcsolódó cikkek: Néhány szóban a Glikémiás Indexről (GI); avagy a POZITÍV enerGIa.

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur