Kapcsolat

Backaldrin

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. Az oldalak létrehozásával az volt a célunk, hogy Önöknek, kedves Fogyasztók, minél több hasznos információt szolgáltassunk. Mind az itt található termékekkel-, mind pedig azok megvásárolhatóságával kapcsolatban. Bízunk abban, hogy kérdéseiket sikerült megválaszolnunk, valamint érdeklődésüket felkeltenünk további, értékes és érdekes termékeink iránt. Ha azonban kérdésük maradt volna még, kérjük írják meg nekünk, az [email protected] e-mail címen és igyekszünk mielőbb megválaszolni azt.

További kellemes böngészést a weboldalon és élvezetes pékáru fogyasztást az általunk forgalmazott alapanyagokkal készült péksüteményekből, kenyerekből.

FIGYELEM !

A “kornspitz.hu”  és a “purpurkenyer.hu” weboldalakon látható kép- és videoanyagok az osztrák backaldrin, valamint a backaldrin Hungária Kft. szellemi tulajdonát képezik. Ezek felhasználása, bemutatása, publikálása kizárólag fent említett cégek írásos engedélyével lehetséges. Az ennek hiányában történő felhasználás jogi következményeket vonhat maga után.

További elérhetőségeink

E-mail: [email protected]

Telefon: +36 24 540455

Fax: +36 24 475450

Web: www.backaldrin.hu